lainavertaa.fi logo

Parhaat pikavippi tarjoukset 2023

Pikavipin löytäminen ei tulisi olla hankalaa missää nimessä. Sen takia koostimme parhaat ja ajantasaisimmat tarjoukset helposti katsottavaksi.

"Tarvitsin lainaa pikaisesti ja tämän sivuston kautta tämä onnistui onneksi todella kivuttomasti"

Kalevi LuumäkiKalevi Luumäki

Pikavippi – Nopea ja helppo tapa saada lainaa

Pikavippi on nopea ja helppo tapa saada lainaa ilman vakuuksia. Se on erityisen suosittu nuorten keskuudessa, mutta myös muut ikäryhmät käyttävät sitä. Pikavippien käyttö on lisääntynyt viime vuosina, ja se on herättänyt paljon keskustelua. Jotkut pitävät sitä hyvänä vaihtoehtona, kun taas toiset ovat huolissaan siitä, että se johtaa helposti ylivelkaantumiseen. Tässä artikkelissa käsittelemme pikavippejä ja niiden ehtoja tarkemmin.

Mitä pikavippi tarkoittaa?

Pikavippi tarkoittaa pientä, lyhytaikaista lainaa, joka myönnetään ilman vakuuksia. Se on yleensä summiltaan muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan tuhanteen euroon asti. Pikavipit ovat yleensä tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitukseen, esimerkiksi laskujen maksuun tai odottamattomiin menoihin. Pikavipit ovat yleensä nopeita ja helppoja saada, mutta niiden korko on yleensä korkeampi kuin perinteisten pankkilainojen.

Miten pikavippia haetaan?

Pikavippiä voi hakea useimmiten suoraan verkossa, ilman että tarvitsee käydä fyysisesti pankissa tai lainayhtiön toimistolla. Pikavipin hakeminen on yleensä helppoa ja nopeaa. Hakijan täytyy täyttää hakulomake verkossa, ja yleensä päätös lainan myöntämisestä tehdään heti. Pikavippiä hakiessa on tärkeää muistaa, että pikavippi on velkaa, joka täytyy maksaa takaisin korkojen kera sovitussa ajassa.

Mitkä ovat pikavipin ehdot?

Pikavippien ehdot voivat vaihdella paljon eri lainayhtiöiden välillä. Yleensä pikavippien ehdot ovat kuitenkin seuraavat:

  • Lainasumma: Pikavippien lainasummat vaihtelevat yleensä muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan tuhanteen euroon asti.
  • Takaisinmaksuaika: Pikavipin takaisinmaksuaika on yleensä lyhyt, muutamasta päivästä

Copyright © lainavertaa.fi